Viimeiset voimat kantoivat lyönnin päähän jatkopaikasta

Juuson Espanjan-kiertue päättyi väsyneissä merkeissä viikonloppuna. Reilun kuukauden mittaisen kisa- ja treenijakson päättänyt Nordic Leaguen kilpailu SGT Winter Series Lumine Lakes Open oli pitkälti selviytymistaistelua alusta loppuun. Lopulta kierrokset 72 ja 74 (+3) pelanneen Juuson kohtaloksi koitui cutin väärälle puolelle jääminen yhden lyönnin marginaalilla. Kisan voitto meni Ruotsin Fredrik Nilehnille huimalla 20 alle parin tuloksella. Yhdeksänneksi sijoittunut Lauri Ruuska oli kilpailun paras suomalainen.

Kahlos myöntää aistineensa jo ennen kilpailun alkua, että tulevasta kisasta lienee tulossa haastava: “Olin yksinkertaisesti ihan poikki. Silmät seisoi päässä kuin minkäkin koepänttäysyön jälkeen.”

Toisesta peräkkäisestä karsiutumisesta ja nihkeästä pelistä huolimatta Juuso löytää kilpailusta positiivisia asioita. “Aluksi tietysti taas harmitti heikohko tulos, mutta olen ylpeä siitä, kuinka jaksoin taistella kisan loppuun saakka, vaikka ei todellakaan ollut paras päiväni. Aiempina vuosina olisin helposti herpaantunut tuossa kohtaa ja jäänyt haikailemaan “täydellisen päivän” perään. Nyt tein parhaani niillä voimilla mitä oli jäljellä. Ylipäätään pelasin mielestäni hyvällä peli-ilmeellä kaikki nämä Espanjan kisat ja nautin joka hetkestä kentällä”, Kahlos toteaa.

Pitkä ulkomaanrupeama oli kokonaisuudessaan kasvattava kokemus toisen vuoden ammattilaiselle. Kisoihin mahtui hyviä hetkiä ja heikkoja hetkiä, mutta kokonaisuudessaan reissusta jäi paljon käteen. “Tulevaisuudessa pelaan toivottavasti sellaisella tasolla, että tällaisia pitkiä kisareissuja on kalenterissa useita. Silloin pitää pystyä pysymään skarppina viikkoja putkeen, mihin en ihan vielä ollut valmis. Tämä oli erinomaista oppia sitä varten.”

Juuso on jo palannut Suomeen harjoittelemaan. Edessä on muutama viikko treeniä, sekä Juuso Kahlos Gaala 21. maaliskuuta, jonne kaikki ovat tervetulleita nauttimaan hyvästä ruuasta ja muusta ohjelmasta. Huhtikuun alussa on aika palata takaisin tällä reissulla tutuksi tulleille PGA Catalunyan kentille harjoitusleirille. Nordic League jatkuu 25. huhtikuuta Saksassa.