Viimeisen UCF-kauden 2017–2018 pelit

Wolf Run Intercollegiate pelattiin Zionsvillessä Indianassa syyskuussa 2017. Kouluni UCF sijoittui turnauksessa kolmanneksi. Itse jaoin 21. sijaa ja olin joukkueeni kolmanneksi paras pelaaja (70–78–76) 224 lyönnillä. Kyler Tate ja Bobby Bai olivat meidän kärkipelaajat.

Seuraavaksi pelattiin Hartford Hawks Invitational Connecticutissa. Bull’s Bridge Golf Clubin kentällä pelattu kisa lähti minulta hyvin käyntiin ja onnistuin saalistamaan ensimmäisen henkilökohtaisen voittoni! Pelasin kierrokset 66–72–69 ja 207 lyönnillä (–9) olin kaksi lyöntiä parempi kuin toiseksi tullut joukkuetoverini Kyler Tate. Samalla UCF saavutti kauden ensimmäisen voittonsa tässä 20 joukkueen turnauksessa.

Seuraavaksi pelasimme Jackrabbit Invitationalin. Se oli South Dakota State Universityn turnaus. Tällä kertaa olin vasta joukkueemme kolmanneksi paras pelaaja. Kyler Tate (-6) ja Donnie Trosper (-5) johtivat joukkuettamme, joka sijoittui seitsemänneksi. Omat kierrokseni 73, 70, 70 antoivat tuloksen 213 (-3).

Tavistock Collegiate Invitational pelattiin lokakuun loppupuolella Windermeressä Floridassa. Joukkueemme ei onnistunut parhaalla tavalla ja olimme vasta 13:s. Kyler Tate 215 (-1) oli taas meidän ykköspelaajamme. Pelasin itse kierrokset 79–71–70. Tuloksella 220 (+4) olin meidän kakkospelaaja. Jaoin henkilökohtaisesti kuitenkin vasta 31. sijaa, joten en voi olla tyytyväinen tulokseen.

Syyskausi päättyi UCF:n riemulliseen voittoon. Homewood Hilton Airport Invitational pelattiin Old Corkscrew Golf Clubilla aivan lokakuun lopussa. Kaksipäiväiseksi supistettu FGCU:n Homewood Hilton Airport Invitational pelattiin vaikeissa oloissa märällä kentällä. Sijoituin joukkuetoverini Manuel Elviran kanssa jaetulle viidennelle tilalle kierroksin 79–77 eli yhteensä 156 lyönnilläni (+12) jäin viisi lyöntiä voittajasta. Paransin omaa peliäni hieman toisena päivänä ja onnistuin ottamaan joukkuetoverini Manuel Elviran kahden lyönnin etumatkan kiinni. Tasaisessa joukkueessamme Bobby Bai ja Donnie Trosper pelasivat (+13) ja nousivat jakamaan 11. sijaa. Meidän viides pelaajamme oli nyt Kyler Tate, joka pelasi +15.

Kovatasoinen Gator Invitational (University of Florida) oli kevätkauden avauskilpailu, jossa pelasin siihen asti parhaan kilpailuni (67, 71, 68). Sijoituin kahdeksanneksi ja olin koko turnauksen paras pelaaja ”parkolmosilla”.

Kevät 2018 ei jatkunut minulta aivan käsikirjoituksen mukaan. Pelini kehittyi edelleen, mutta jouduin keskeyttämään yhden kisan ruokamyrkytyksen vuoksi. Se sotki kuvioita ja minulta jäi yksi turnaus kokonaan pelaamatta. Olin kuitenkin mukana kauden tärkeimmissä turnauksissa.

Regionaaleissa eli alueellisessa mestaruusturnauksessa pelini kulki hyvin ja johdin ensimmäisen päivän jälkeen (-5). Lopputuloksissa olin jaetulla yhdeksännellä sijalla tuloksella 209 (-7) . Kierrostulokset olivat 67, 72, 70. Koko joukkue pelasi hienosti ja sen ansiosta pääsimme NCAA finaaleihin, jotka pelattiin Karsten Creekissä Oklahomassa.

NCAA:n finaaleissa, Nationaleissa, olimme jo toisen kerran peräkkäin. UCF:lle se oli vasta yhdeksäs kerta finaaliturnauksessa. Sijoituimme nyt jaetulle 24. sijalle. On hienoa, että sain kokea kahdesti tämän ainutlaatuisen turnauksen tunnelman, jossa Amerikan ja samalla maailman parhaat amatööripelaajat kohtaavat.