Mestikset kovan harjoittelun välipalana

Kolme kertaa Pickala Golfin mestaruuden amatöörinä voittanut Juuso Kahlos on harjoitellut viime viikot kovaa tähtäimessään syksyn Nordic Liigan ja Challenge Tourin karsinnat. Seuran mestaruuskisat toivat viime viikonloppuna hyvän katkoksen kovaan harjoittelujaksoon.

Mestisten kaksi ensimmäistä kierrosta pelattiin Forestilla. Molemmat päivät menivät par-tahdilla. Viimeinen päivä pelattiin Parkilla ja nyt alkoi peli jo vähän irrota. Päätöskierroksen tulos 69 (-3) nosti Juuson mestaruuden voittaneen Kristian Kulokorven ja Perre Papusen jälkeen kolmanneksi.

”Kaksi ensimmäistä päivää olivat superväsynyttä pelaamista. Olen treenannut kovaa ja se jotenkin iski niillä alkukierroksilla”, Juuso Kahlos mietti.

”Treenin, ruoan ja levon suhde pitää olla tasapainossa. Jos treenaa kovaa, pitää syödä paljon kaloreita. Pitää saada energiaa. Minulla oli USA:ssa parina ensimmäisenä vuonna vähän tällaista samaa.”

”Kun lähdetään karsintoihin, pitää treeni ja lepo jaksottaa oikein. Sinänsä peli on ihan hyvällä tasolla, mutta en saanut nyt tulosta juuri pienen väsymyksen vuoksi”, Juuso Kahlos kertoi.