Loppukiri upposi vesiesteeseen

Juuson kilpailujen täyteinen helmikuu jatkui menneenä viikonloppuna, tällä kertaa Espanjan Tarragonassa. Nordic Leaguen kisaan lähdettiin intoa puhkuen – edellisen kilpailun lupaavat otteet loivat uskoa mahdollisuuksiin taistella jopa kärkisijoista, ja viimeisen kierroksen harmillinen epäonnistuminen oli ainoastaan jättänyt sopivasti hampaankoloon.

Tällä kertaa ei kuitenkaan ollut Juuson viikonloppu. Kierrostulokset 74 ja 72 (+3) eivät aiheuttaneet suuria riemuntunteita, kuten ei myöskään se, että cut jäi kahden lyönnin päähän. Kilpailun voitti kotikentällään pelannut Espanjan Emilio Cuartero. Suomen Linus Väisänen ylsi jaetulle toiselle sijalle.

Ensimmäisen kierroksen tulokseensa Juuso oli kaikki tekijät huomioiden jopa osin tyytyväinen:

“Jouduin vaan puttaamaan liian kaukaa jatkuvasti. Siihen nähden, millaista tuskailua koko kierros oli, olin lopulta ihan tyytyväinen että sain raavittua edes tuollaisen tuloksen kasaan.” Juuso toteaa.

Toinenkin kierros alkoi tahmeasti, mutta takaysille Kahlos sai hyvän draivin päälle. Kuudennentoista väylän birdie nosti Juuson jo takaisin cutin paremmalle puolelle. Viimeisen väylän tiillä missio oli selvä.

“Siinä ajattelin, että tähän vaan par tai birdie niin jatkossa ollaan”, Kahlos kertaa.

Jatkohaaveet kaatuivat kuitenkin toisella lyönnillä, kun epäonnistunut lähestyminen karkasi pahasti vasemmalle. Pallon matka päättyi vesiesteeseen ja samalla päättyi Juuson matka kilpailussa.

Karvaasta lopusta huolimatta Juuso pystyi jo pian kilpailun päätyttyä laittamaan asiat tapansa mukaan sopivaan perspektiiviin.

“Voin sanoa, että sen lyönnin jälkeen oli kyllä jonkin aikaa vähän äitiä ikävä. Mutta aika nopeasti siitä lopulta pääsin yli. Siihen nähden, että en ollut kisan aikana juuri missään vaiheessa parhaimmillani, oli hyvä että pääsin kuitenkin tosissaan lyömään jatkopaikasta. Ainakin on taas on yhtä kokemusta rikkaampi”, kuuluu lopullinen yhteenveto.

Espanjan leirijakson viimeinen kilpailu on edessä jo nyt perjantaina samassa paikassa. Sen jälkeen Juuso palaa hetkeksi takaisin Suomeen harjoittelemaan, sekä tietysti osallistumaan Juuso Kahlos-gaalaan.