Juuso Kahlos yhteistyöhön Urheilu Mehiläisen kanssa

Urheilu Mehiläinen ja golf-ammattilainen Juuso Kahlos ovat aloittaneet yhteistyön. Urheilu Mehiläinen on jatkossa Kahloksen taustajoukoissa matkalla kohti golfin terävintä kärkeä. Urheilu Mehiläinen tukee ammattitaidollaan nuoren tulevaisuuden urheilijan kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia sekä auttaa ennaltaehkäisemään sairauksia ja vammoja.

Juuso saa yhteistyön myötä avukseen huippuluokan lääketieteellisen tiimin, jossa ovat mukana muun muassa oma lääkäri Jyri Aalto sekä fysioterapeutti Jesse Talikka. Urheilu Mehiläisen tiimi keskittyy yhdessä urheilijan kanssa maksimoimaan terveet harjoituspäivät.

– Tässä kohtaa uraani tarvitsen sellaisen tukiverkoston, että jos minulle tulee terveyteen liittyviä ongelmia, minulla on paikka ja alan johtavat ammattilaiset, jotka auttavat minua. Ajatukseni on, että otetaan kaikki asiat ylähyllyltä eli valitaan parhaat mahdolliset vaihtoehdot – Urheilu Mehiläinen on minulle juuri sellainen kumppani. Haluan päästä tulevaisuudessa pelaamaan European Touria ja päätähtäin pidemmällä tulevaisuudessa maailman huippujen seurassa Major-turnauksissa. Tavoitteet ovat korkealla ja sinne tähdätään, Kahlos kertoo.

Urheilu Mehiläinen mahdollistaa urheilijalle ammattimaisemman ja kokonaisvaltaisemman otteen harjoitteluun ja urheilijan elämään.

– Keskitymme rakentamaan Juuson kanssa kaikki elementit jaksamisen tueksi, on tarve sitten analysoida ja parantaa unta, ravintoa, henkistä tai fyysistä jaksamista. Haluamme olla auttamassa tavoitteellista ja eteenpäin pyrkivää nuorta urheilijaa, jolla on tavoitteet korkealla, toteaa Mehiläisen markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaskokemuksesta vastaava johtaja Ove Uljas.

Kahlos on nuori golfari, jonka kirkkaimmat tavoitteet siintävät vielä tulevaisuudessa. Raskas kilpailukausi ja lähes 200 matkapäivää haastavat urheilijaa pitämään virettä ja terveyttä yllä.

– Minulla on ollut vaikeuksia välillä jaksamisen kanssa, joten siihen peilaten yhteystyö Urheilu Mehiläisen kanssa on erittäin tervetullut. Tämä on oikea paikka myös selvittää sitä asiaa. Teemme minulle aluksi urheilijan terveystarkastuksen ja sitä kautta selvitämme lähtötilanteen.

– Fysioterapeutti Jesse Talikan kanssa olemme tehneet fysiikkaharjoituksia yhdessä jo muutaman vuoden ajan. Olemme Jessen kanssa keskittyneet lantion liikkuvuuteen, voimaan ja räjähtävyyteen. Jesse on yhtä kovalla innolla mukana kuin minä ja hän ymmärtää paljon urheilijoista ja ammattiurheilusta. On ilo tehdä työtä tällaisessa tiimissä, Kahlos iloitsee.

Lisätietoja:

Mehiläisen tiedote