Juuso Kahlos viides lyöntipelin SM-kisoissa

Pickala Golfin Juuso Kahlos sijoittui viidenneksi Aura Golfissa pelatussa miesten lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailussa tuloksella 278 (-6). Juuso pelasi neljä kierrosta tasaisesti 68, 71, 69, 70 kentällä, jonka par on 71. Mestaruuden voitti Alex Hietala neljä lyöntiä paremmalla tuloksella.

Juuso Kahlos oli vielä viimeisen päivän puolivälissä vahvasti mukana mestaruustaistelussa, mutta sijoittui lopulta viidenneksi.

”Tämä oli hyvä aloitus uuteen kauteen. Lähestymiset oli vähän hakusessa, eikä putitkaan uponneet parhaalla tavalla”, Juuso kertoi.

”Valmentajani Mika Piltzin kanssa on puhuttu, että ei kannata ajatella tekniikkaa tällä hetkellä vaan keskittyä siihen, miten kenttää pelataan.”

”Aura Golfissa on omat haasteensa, mutta siellä on myös paljon mahdollisuuksia birdien tekemiseen”, Juuso Kahlos kertoi.

Seuraavaksi Juuso Kahlos pelaa Itävallassa torstaina alkavassa Challenge Tourin kilpailussa.

”Lauri Ruuska, jonka kanssa pelasimme Aurassa viimeisen päivän, tulee myös Itävaltaan. Siellä on kuulemma mäkinen kenttä.”

Vielä korkeampaa sijoitusta ja isompia palkintoja tavoitellaan ensi viikonloppuna Itävallassa.