Juuso Kahlos sai täyden Nordic League -kategorian kaudelle 2019

Juuso Kahlos sijoittui jaetulle 14. sijalle Nordic Leaguen karsintafinaalissa Tanskassa Rømø Golf Links -kentällä ja varmisti itselleen ensi kaudeksi pelipaikan pohjoismaisessa ammattilaissarjassa Nordic Leaguessa. Hän pelasi kahden kierroksen kilpailun parhaana suomalaisena 141 lyönnillä (-3).

Muut suomalaiset eivät yltäneet 25 parhaan pelaajan joukkoon, joka olisi taannut parhaan kategorian ensi kaudelle. Erik Myllymäki, Mikko Lehtovuori, Miro Veijalainen ja Kalle Sneck saivat hieman heikomman kategorian kuin Kahlos.

”Tuntuu siltä, että palasia alkaa loksahdella kohdilleen. Löin palloa jo paljon paremmin. Sain luotua hyviä birdie-paikkoja. Myös puttipeli tuntui nyt paljon paremmalta pienen alkuasentomuutoksen jälkeen”, Juuso Kahlos kertoi.

”Puttipeli on vaivannut minua oikeastaan koko kesän. Kun putti ei ole tuntunut hyvältä, on itseluottamus ollut vähän heikkoa pallon päällä.”

”Vaikka missailin hyviäkin paikkoja kisan aikana, niin tunne pallon päällä on nyt erilainen.”

”Pelaan ja treenaan nyt niin kauan pitkälle syksyyn, kuin kelit vain sallivat. Sen jälkeen on parin viikon tauko golfista ja siirrän pääpainon fysiikkaan.”

Talvikauden harjoittelu on vielä kehittelyn alla.

”Täytyy alkaa kehitellä treenaamista ja siihen liittyviä ulkomaille suuntautuvia harjoitusleirejä.”

”Motivaatio on kasvanut. Tästä on hyvä lähteä kehittämään itseään tulevalle kisakaudelle”, Juuso Kahlos suunnitteli.