Juuso Kahlos Gaala 2019 oli suuri menestys

Uransa alussa oleva nuori ammattilaisurheilija tarvitsee ympärilleen vahvan tukijoukon lajissa kuin lajissa. Yksilölajeissa – kuten golfissa – tukiverkoston kasaaminen jää lähes yksistään urheilijan itsensä vastuulle. Ilman auttavia käsiä ja nojaamista kestäviä olkapäitä urheilija ei pysty keskittymään urheiluun riittävällä painolla.

Juuson matkaa huipulle tukemaan jo lähteneet ja kaikki muut halukkaat kutsuttiin viettämään iltaa ravintola Fabrikiin viime torstaina 21.3. Laatuaan ensimmäisessä Juuso Kahlos Gaalassa syötiin ja juotiin hyvin, vaihdettiin kuulumisia ja luotiin uusia yhteyksiä niin Juuson ja vieraiden kuin vieraiden toistensa välille. Rennon seurustelun lomassa pidettiin puheita, arvottiin palkintoja ja kamppailtiin niin huutokaupasa kuin puttauskilpailussa. Näiden lomassa oli aikaa tutustua esimerkiksi Fritz Jakobssonin golf-aiheisiin vedoksiin.

Ravintola Fabrik tarjoili erinomaiset puitteet gaalalle.

Todellista läpimurtoaan vielä odottelevan golfarin voi olla vaikea erottua suuresta kilpailijamassasta, ja gaalan tarkoitus olikin tuoda näkyvyyttä niin omalle toiminnalle kuin nykyisille tukijoille. ”Idea gaalasta tuli oikeastaan Janne Paulamäeltä viime syksynä, ja siitä alkaen paiskittiin kovasti töitä sen eteen, että tilaisuudesta tulisi menestys ja toiminnasta jäisi mahdollisimman ammattimainen kuva. Vähän jopa yllätyksenä tuli, kuinka paljon työtä tällaisen tilaisuuden järjestäminen vaatii, mutta siinä onnistuttiin hienosti”, Juuso taustoittaa.

Kokonaisuutena tapahtuma oli lopulta huippumenestys, vaikka etukäteen odotuksia olikin vaikea asettaa. “Kyllähän siinä aluksi vähän jännitti, että mitähän tästä tulee. Että tuleeko ketään edes paikalle. Kuitenkin vieraita ilmoittautui mukava määrä, noin nelisenkymmentä, ja itse gaalassakin tunnelma rentoutui nopeasti. Oli hienoa nähdä, kuinka hyvä tunnelma syntyi varsinkin loppua kohden”, illan isäntä muistelee.

Kokonaisuudessaan gaala sujui lähes täydellisesti, mutta avajaispuheen pituuden tiivistämistä pidetään yhtenä tärkeimmistä kehityskohteista ensi vuoden gaalaa varten.

Merkittävän suosion gaalassa saavutti huutokauppa, jossa keisarina toiminut Janne Paulamäki villitsi vieraat armottomaan taisteluun hienoista palkinnoista. Erityisesti golfkierros Juuson kanssa kiinnosti huutajia, eikä vähiten sen takia, että yhteistyökumppaneiden High Peakin, TaylorMaden ja Kaken kehyksen edustajat ryydittävät pottia omien yritystensä tuotteilla.

Positiivisen kokemuksen johdosta gaala tullaan takuulla järjestämään tulevinakin vuosina. Haluammekin kiittää kaikkia gaalan osallistujia tuesta sekä hienon illan luomisesta.

Todellisesta kunniasta miteltiin puttauskilpailussa. Toisin kuin oikeassa golfissa, tässä lajissa oli mahdollista ostaa tiensä voittoon, mikä miellytti gaalan osallistujia.